Her er vi

GIMLEHALLEN

Vi har innendørsbanen vår i kjelleren til Gimlehallen i Kristiansand med 7 standplasser 25m/10m.

Ta avkjørsel 95 mot universitet fra E18. Følg fylkesvei 471 mot universitet. Ta til venstre i rundkjøringen, skiltet med gimlehallen. Følg veien i ca 300 meter. Parkeringsplassen (avgiftsbelagt) ligger på høyre siden av veien. Gå inn hovedinngangen, ta til venstre gjennom den lange gangen. I enden av gangen er det en dør til høyre for nødutgangen på venstre side (står "skytebane" på døren). Gå inn døren og ned trappen. Ta til venstre i enden av trappen.

  • Gimlehallen
    4630 KRISTIANSAND S

FARVANNET

Vi har utendørsbanen vår Kristiansand Pistolbane ved farvannet skyteanlegg i Kristiansand med 20 standplasser 25m og 20 standplasser 25m/50m.

Ta avkjørsel 90 mot Kjevik fra E18. Følg riksvei 41 i ca. 7 km til Ryenkrysset og ta av mot Vennesla. Følg fylkesvei 453 i ca 3,5 km før du svinger av veien til høyre. Det er skiltet skytebaner. Kjør gjennom bommen og parker på den store grusplassen. Gå videre inn veien til høyre for parkeringsplassen forbi klubbhuset og ned bakken. Det store standplassbygget i bunnen av bakken er pistolbanene våre.

  • Farvannet skytebane
    4634 Kristiansand