Treningstider under korona

Med tanke på den økende smittesituasjonen i landet har styret valgt å avlyse all organisert trening innendørs ut året (inkludert luftpistol). Dette berører også derfor resten av våre stevner samt juleskytingen. Styret tar en ny vurdering til nyttår. OBS! Det blir endret treningsdager på farvannet fra 1. januar 2021.

På farvannet har vi muligheten til å skyte flere skyttere samtidig og likevel kunne holde 1-2 meter mellom hver skytter. I gimlehallen kan vi kun være maks 4 skyttere.

Det er likevel enda ingen forbud mot å bruke gimlehallen, så de som har nøkkel kan bruke denne (vennligst legg ut på Facebook gruppen vår når hallen er åpen). Det er da vedkommende som låser opp som er ansvarlig for smittevern (minst 1 meters avstand, desinfisering av berøringspunkter samt å logge i smittevernboken (den blå som ligger på pulten)).

På farvannet blir det brøytet så det skal til enhver tid være mulig å komme seg ned dit. Det begynner å bli kaldt så kle dere godt. Styret vil åpne opp for at det er mulig å vente i oppholdsrommet. Det er skyteleder som avgjør om han/hun ønsker å åpne dette. Det skal også her holdes minst 1 meter mellom hver person, kontaktflater skal desinfiseres etter bruk (inkluderer, men begrenser seg ikke til bord og håndtak) og det skal maks være 20 personer i lokalet samtidig. Kjøkkenet holdes fortsatt stengt så ta med kaffe eller annen drikke selv.

Er du syk, i karantene eller har symptomer på luftveisinfeksjon skal du holde deg hjemme.

HUSK Å SPRIT HENDER FØR OG ETTER SKYTING.

OPPDATERTE TRENINGSTIDER UNDER KORONA:

GIMLEHALLEN
Ingen organisert trening ut 2020

Er det noen med nøkkel som trener i hallen oppfordres det til å legge dette ut på Facebook, så flere får mulighet til å trene innendørs i vinter.

Trykk på linken under for å se fordeling av treningstider mellom klubbene:
KGPK og KPK Treningstider Gimlehallen

FARVANNET
Gjelder ut 2020 (Nye dager gjelder fra 1. januar 2021)

TIRSDAG

Fra 17:00 (Til siste med nøkkel går, senest 21:00. Møt før 18:00 for å være sikret skytetid)
Nybegynnertrening
Medlemmer med eget våpen
Skyteleder tilstede

TORSDAG

18:00-20:00 (Eller til siste med nøkkel går, senest 21:00)
Medlemmer med eget våpen
Skyteleder tilstede

Mandager og Onsdager er KGP's treningsdager.
Øvrige tider er det fritt frem for de med tilgang i tidsrommet 09:00-21:00 på hverdager og 09:00-18:00 på lørdager. Søndager er det ikke lov å skyte unntatt stevner. De med tilgang til Kristiansand pistolbane på farvannet skal legge ut på Facebook når de åpner banen slik at andre medlemmer også kan trene i det aktuelle tidsrommet.