Kommende hendelser

Her kan du se kommende hendelser i regi av KPK

Event Information:

 • tor
  27
  sep
  2018

  Skyteledersamling/kurs 27. September 2018

  18:00Gimlehallen

  Styret i Kristiansand pistolklubb inviterer til skyteledersamling for nye og gamle skyteledere Torsdag 27. September 2018 klokken 18:00.

  Samlingen er obligatorisk for alle eksisterende skyteledere, og det må meldes fra om du ikke kan møte den aktuelle datoen. De som ikke ønsker å fortsette som skyteleder blir nødt å levere fra seg sin adgangs brikke. Meld ifra til Anders om du ikke ønsker å fortsette.

  Agenda for samlingen ser ca slik ut:

  • Gjennomgang av ny skyteleder instruks som alle skyteledere plikter seg til å følge på treninger
  • Diskutere eventuelle problemer/endringer
  • Forslag til vaktliste. (Se på forhånd om det er noen datoer som absolutt ikke passer de neste 6 måneder. Det er selvfølgelig lov å bytte vakter i ettertid som tidligere)
  • Diskutere hvordan vi alle sammen kan bli bedre skyteledere og dermed et godt eksempel for nye skyttere
  • Diskutere hvordan vi kan unngå frafall blant nye skyttere
  • Temakvelder? For eksempel våpenpuss
  • Stevner (Tirsdags stevner?)
  • En kort innføring i venderanlegg, ventilasjon, heis og lignende (obligatorisk for nye skyteledere. Eksisterende kan være med hvis det er ønskelig)

  Vi ønsker også å invitere nye til å bli skyteleder. Det enste kravet vi stiller er at du har gjennomført de obligatoriske 18 treningene og har vært medlem minst 6 måneder. Vi vil mot slutten av samlingen gi de nye en kort innføring, mens praksis trening blir sammen med en erfaren skyteleder/trener. Å være skyteleder gir deg muligheten til å komme enda mer inn i miljøet, bli kjent med mange nye mennesker, bli en bedre skytter selv (trenerkurs, dommerkurs...) og kan også gi tilgang til gimlehallen for trening utenom oppsatte treningstider (også ferier og helger). Det å være skyteleder er ingen stor jobb, men du plikter deg til å stå vakt i gimlehallen etter oppsatt vaktliste ca 1 gang hver 2 måned. Vaktene kan byttes med andre på vaktlisten hvis vakten ikke skulle passe. Det oppfordres også til at skyteledere hjelper til på stevne.

  OBS! Vi bestiller pizza og vil derfor at alle (nye og eksisterende skyteledere) melder seg på samlingen:
  For å melde seg på kurset ønsker vi at de som  har Facebook melder sin deltagelse på opprettet arrangement her. De som ikke har Facebook, kan melde seg på ved å sende e-post til Anders. Påmeldingsfrist er 25/9-18

  Vell møtt for en hyggelig, lærerik og uformell samling. Vi gleder oss til å se så mange som mulig.