Lyst til å prøve pistolskyting?

Pistolskyting er en veldig gøy og sosial sport. Vi i Kristiansand pistolklubb arrangerer 4 sikkerhetskurs i året som er obligatorisk for alle nye skyttere. Kurset går over to dager, hvor den første dagen er teori med hovedtyngde på regler. Dag 2 er praktiske øvelser på skytebane, med hovedfokus på sikkerhet på skytebanen hvor du får skyte våpen av ulike kaliber. Kurset koster 1500,- og inkluderer medlemskap i klubben ut inneværende år.

Etter endt sikkerhetskurs er du godkjent for å skyte på treninger med egne trenere, og stevner for å teste deg selv og være med noe sosialt og veldig gøy. Pistolskyting er en sport som passer for alle uansett hvilke forutsetninger du har. Vi tilbyr skyting for folk i alle alder, pluss at skyting er en ideell sport for mennesker med en funksjonshemming. Trenerne våre i klubben sørger for variert, og gøy trening, mens våre skyteledere sørger for en sikker gjennomføring av treningen. Pistolskyting er også en sport du kan holde på med året rundt, da vi både har baner innendørs og utendørs.

Så hva venter du på? Meld deg på neste sikkerhetskurs og se selv hvorfor vi synes dette er verdens gøyeste sport å drive på med.

MELD DEG PÅ HER!